Bucharest International Dance & Performance Festival – Editia numarul 12

0

Conceput ca o platforma de reflectie si dezbatere artistica a celor mai recente problematici si directii contemporane, eXplore festival este recunoscut ca un festival inovator, care prezinta publicului din Romania unii dintre cei mai importanti creatori internationali ai momentului – repere coregrafice pentru dansul contemporan, dar si artisti care propun formate transdisciplinare, ce depasesc granitele dintre mai multe domenii de creatie artistica, aducand in atentia publicului subiecte importante ale societatii contemporane.

 

Cu fiecare editie organizata, festivalul isi propune sa contribuie la promovarea dansului si performance-ului contemporan in randul publicului larg, avand un rol major in ultimii 12 ani in dezvoltarea unui dialog intre creatori si publicul acestora.

Totodata, eXplore festival stimuleaza si sustine creatia tinerilor artisti din domeniu, prin activitati de productie, prezentare, workshop-uri, dezbateri, conferinte, si filme de dans.

 

Editia #12 a eXplore festival se va desfasura la Bucuresti intre 24 septembrie – 14 octombrie 2017, la Teatrul National “I.L. Caragiale” Bucuresti, Muzeul National de Arta al Romaniei, Muzeul National al Literaturii Romane si WASP – Working Art Space and Production. Evenimente speciale ale festivalului vor urma in perioada octombrie – noiembrie 2017 si in orasele Iasi si Arad.

Share.

Leave A Reply