Boulevard Cafe

1
Bd. Gh. Sincai, nr. 9A
Telefon: 0735.155.357
www.boulevardcafe.ro

In materie de cocktailuri si cafele, Boulevard Cafe este una dintre putinele cafenele din Bucuresti chiar pe gustul dumneavoastra!
Cocktailurile alcoolice si non-alcoolice sunt preparate dupa retetele personalizate si au un design la fel de spectaculos ca si localul in sine.

Boulevard Cafe

"The flavour of Brands" este motto-ul locatiei, iar daca il intrebi pe administratorul acestui loc inedit iti
va prezenta localul din perspectiva unui client exigent.

"Luxurious by Boulevard Café. Daca faci parte din lumea buna a capitalei te vei bucura sa afli ca Boulevard Café este una dintre cele mai exclusiviste locatii nou aparute in Bucuresti. Nu suntem modesti si nu vrem sa iesim in fata cu asta. Va oferim concret ceea ce va place si ceea ce va reprezinta. Eticheta, servire impecabila, oameni de teapa ta si un loc in care e normal sa te lafai pe fotoliul sau canapeaua luxoasa pe care stai si in care ti-e permis sa refuzi cafeaua daca nu e asa cum ai cerut-o."

Pentru un pranz de afaceri sau o bine meritata pauza de masa, oferim un meniu de preparate ale bucatariei internationale in care gasim o paleta larga de salate,
paste, supe, gustari si o varietate de preparate din carne de pui, porc, vita, rata, peste. Toate pregatite de personal instruit si specializat.

Climatizarea interiorului cat si conexiune wireless pentru cei care doresc sa fie conectati online la business-ul lor.
La toate acestea se adauga un meniu special de pranz intr-o formula "all you can eat!!!", transformat intr-un buffet inedit in aer liber.
Si pentru ca oferta sa fie si mai atragatoare clientii fideli ai restaurantului se pot bucura de o reducere de 10 % la comanda efectuata.
Precum si alte discounturi ce vizeaza companiile ce aleg o cina sau un pranz de afaceri la Boulevard Cafe.
Mai mult, echipa din bucataria locatiei intentioneaza schimbarea meniului, periodic in functie de sezon,
supa gazpacho fiind introdusa din aceasta vara la solicitarile clientilor, cu o reteta care contine si mustar de dijon, castraveti, ardei gras, rosii, servita la o temperatura de 15 grade.

Share.

1 Comment

  1. Barman cu peste 5 ani experienta in tara si in strainatate , caut loc de munca
    Tel 0735330432

Leave A Reply