12 Comments

 1. oprea constantin on

  trebuie sa recunosc ca am avut incredere in firmele particulare medicale ,dar din pacate firma dumneavoastra lasa de dorit.Am fost cu copilulla un control oftalmologic si mi sa spus sa revin la control dupa 10 zile ,dar din pacate medicul dumneavoastra este in concediu dupa cele 10 zile.Mi se pare total lipsa de respect pentru client ,iar daca stia ca pleaca in concediu trebuia sa-mi spuna de la inceput si ma duceam in alta parte.Desi v-am platit consultatia este la fe ca la stat,si cea ce v-am platit o consider spaga .

 2. chica dinu on

  buna ziua.as dori sa-mi spuneti daca la dumneavoastra se poate face examenul medical ptr. loteria vizelor si cum se face progamarea

 3. valentinaabbara on

  Buna ziua, as dorii sa stiu daca in clinica dumneavoastra pot beneficia de tratamente pentru tratarea obezitatii si daca se practica tehnici laparoscopice cum sunt cele de genul:montare balon endogastric si inel gastric.

  va multumesc

 4. alina turcu on

  buna ziua!ma intereseaza daca aveti vaccinul pt yellow fever(febra galbena ).am nevoie urgent de el.va multumesc!

 5. pop vasile on

  As dori sa stiu daca la Dvs. se pot efectua urmatoarele analize:
  -calcitonia
  -serotonina
  – 5 HIIA
  -tranzit bari?at esofagian
  Nu stiu ce sunt acestea,nu sunt de specialitate.
  Va multumesc.

 6. buna ziua
  as dori sa stiu daca la dumneavoastra se fac operatii cu laser pentru extirparea alunitelro
  sau eventual consultatii
  va multumesc

 7. gabrielle on

  Buna ziua,
  Sint o clienta mai veche a dlui.doctor Mircea Stapanoiu. Intrebarea mea este: dvs. face-ti implanturi si realinieri dentare? Am parodontoza, am extras aproape toate maselele, dintii din fata jos au pornit in diverse directii. In general toata dantura s-a deplasat. Daca da, cit timp necesita si pentru cit timp este garantata lucrarea.
  Eventual va pot trimite fotografii nu radiografii, daca imi trimite-ti o adresa de email.
  Va multumesc

 8. popa loredan on

  am o cicatrice cauzata de o opareala
  as dorii sa stiu daca se pot face operatzii plastice recuperatorii si ce tehnici folositzi?
  va multumesc

 9. serbanoiu claudia on

  buna ziua
  sunt din Campulung muscel unde nu exista clinici private.eu deti in prpietate o casa in centru cu 10 camere care se preteaza pentru asa ceva,chiria e foarte avntajoasa sau poate si o colaborare.va multumesc.

 10. prin octombrie de-abia apttseam sa vina ziua mea.aveam in minte o lista luuuuuuunga de cadouri.acum parca nu ma mai tenteaza nimic, vreau doar sa treaca.si-am din ce in ce mai mult impresia ca ziua asta e un fel de pariu,pe care, inevitabil, in fiecare an il pierd

 11. Dr. M. Stapanoiu e foarte plictisit de meseria pe care o face de peste 30 de ani. Nu acorda mai mult de 20 de minute fiecarui pacient indiferent de problemele cu care acesta se confrunta, nu sta de vorba cu pacientul, si ce e mai grav, nu face corect obturatia de canal – o procedura destul de simpla pentru un stomatolog (probabil din cauza plictiselii fata de meserie si din cauza grabei de a primi urmatorul pacient).

Leave A Reply