Romania la Bienala de Arta de la Venetia

0

Ministerul Culturii si Patrimoniului National, Ministerul Afacerilor Externe si Institutul Cultural Roman lanseaza Concursul pentru selectarea proiectelor care vo reprezenta Romania, in categoria Partecipazioni Nazionali, la cea de-a 54-a editie a Bienalei de Arta de la Venetia, desfasurata in perioada 4 iunie – 27 noiembrie 2011.

Proiectele castigatoare (unul sau mai multe) vor fi anuntate pe 10 decembrie 2010,
urmand sa fie prezentate la Venetia in doua spatii expozitionale, pe durata Bienalei de Arta – Pavilionul Romaniei din Giardini di Castello si Noua Galerie a Institutului Roman de Cultura si Cercetare Umanistica de la Venetia.

 
Tema editiei din 2011, aleasa de doamna Bice Curiger, curatoarea generala a celei de-a 54-a editii a Bienalei de Arta de la Venetia, va fi comunicata pe pagina web a evenimentului, la adresa. Concursul se adreseaza autorilor individuali si asociatiilor/ organizatiilor neguvernamentale de profil, care pot propune proiecte atat pentru Pavilionul Romaniei din Giardini di Castello, cat si pentru Noua Galerie a Institutului Roman de Cultura si Cercetare Umanistica de la Venetia. Termenul limita de inscriere este 3 decembrie, ora 14.00.
 

Share.

Leave A Reply