4 Comments

 1. cosma claudia on

  as vrea sa stiu daca aveti si coafor, m ar ineresa spalat pe cap, si daca imi pot face programare on line in cazul in care aveti ceea ce ma intereseaza pe mine.
  multumesc.

 2. Doina Grigore on

  La Api Estetic e numai reclama. Am fost si eu pentru un tratament facial cu multe sperante obtinute din povestile de pe site-ul lor web.
  Am intrat pe mina unei doamne care am inteles ca era chiar patroana. M-a tratat cu multa indifeenta, mi-a trantit o crema pe fata in graba, o masca si asta a fost tot tratamentul de 130 ron. nu a respectat toti pasii unui tratament (m-am informat inainte de a merge la tratament), la finalul tratamentului mi-a sters in foarte mare graba masca (din 2 miscari) si mi-a zis gata. Nici nu a catadicsit sa-mi puna o crema de fata dupa tratament.
  Cel mai tare m-a deranjat indolenta cu care m-a tratat. Asa lipsa de profesionalism nu am mai vazut nici pe la cabinetele no name.
  Inainte de a merge la acest cabinet, informati-va! Nu are rost sa imbogatiti pe altii si le mai si suportati greata de va face onoarea sa va trateze.
  Sa fiti frumoase si atente la ce alegeti!

Leave A Reply