Find us on Google+
Bucharest-guide RSS RSS English
logo bucharest-guide.ro

 

Reteaua de Websites WebluckAcasa  Evenimente   Abonamentele noii stagiuni la Sala Radio se lanseaza la 1 septembrie

Abonamentele noii stagiuni la Sala Radio se lanseaza la 1 septembrie

 
Abonamentele noii stagiuni la Sala Radio se lanseaza la 1 septembrie
Postat la: 01.09.2017  
Rating 0
 

Muzica clasica ramane în top și dupa Festivalul „George Enescu” în sezonul toamna-iarna de la Sala Radio. Saptamanal vor avea loc  recitaluri si concerte excepționale cu interpreți și dirijori valoroși din țara și strainatate. Orchestra Nationala Radio, Orchestra de Camera, Corul de copii și Corul academic, Big Band-ul radio si Orchestra populara, dar si Cvartetul Voces, au pregatit evenimente pentru toate gusturile.

Lucrari orchestrale celebre atrag publicul la concertele Orchestrei Nationale Radio din fiecare vineri, începand din 29 septembrie : S. Rachmaninov - Concertul nr. 2 în do minor pentru pian si orchestra, Bizet-Scedrin - Suita Carmen, N. Paganini - Concertul nr. 1 în re major pentru vioara si orchestra, M. Ravel - Daphnis si Chloé, Suitele I si  II, C. Saint-Saëns - Danse macabre, S. Rachmaninov - Dansuri simfonice si lista ar putea ontinua

Asadar, pentru a fi siguri ca nu pierdeti cele mai importante evenimente muzicale ale toamnei, va propunem, începand din 1 septembrie 2017, abonamentele pentru perioada toamna - iarna 2017 a stagiunii de la Sala Radio.

Interpretarea violonistului Gabriel Croitoru în Concertul nr. 3 în si minor pentru vioara și orchestra de Saint-Saens, a violonistului Alexandru Tomescu în Concertul în re major pentru vioara si orchestra, op. 61 de Beethoven, a pianistului Horia Mihail în Concertul nr. 2 pentru pian si orchestra de Beethoven sunt alte cateva seri muzicale la care va invita Orchestrele si Corurile Radio Romania.

De pe afisele Salii Radio nu puteau lipsi nici evenimentele care si-au creat deja o traditie: recitalurile de la Bucuresti din cadrul turneelor nationale „Duelul viorilor” (1 octombrie) si „Va place Beethoven ?” (24 octombrie), ce vor prilejui reîntalnirea spectatorilor cu pianistul Horia Mihail si cu violonistii Gabriel Croitoru si Liviu Prunaru, dar si cu violoncelistul Razvan Suma si pianistul Daniel Goiti.

Concertele de jazz ale Big Band-ului Radio (dirijat de Ionel Tudor) sau cele de muzica folclorica cu Orchestra de Muzica Populara Radio (dirijata de Adrian Grigoras) vor completa calendarul noii stagiuni.

 

Va asteptam asadar din 1 septembrie la casa de bilete din strada General Berthelot 60-64 pentru a va asigura locurile cele mai bune! Pentru detalii puteti contacta casa de bilete la telefon: 021-303.14.28 sau 021-314.68.00. 

 

Programul este :

de luni pana vineri, între orele 9.00-18.00 ; 

în zilele de concert/spectacol din timpul saptamanii : 09:00-20:00 ;

în zilele de concert/spectacol din weekend : 09:00-12:00 si 15:00-20:00 (casa este închisa sambata si duminica în zilele fara concert).

 

Abonamentele sunt valabile la toate concertele si recitalurile din stagiunea Orchestrelor si Corurilor Radio, cu excepția concertelor Orchestrei de Muzica Populara Radio. 

 

Preturile la abonamente (perioada septembrie-decembrie 2017):

 

- Abonamente de acces:

- categoria I – 495 lei

- categoria a II-a - 396 lei

- categoria a III-a – 297 lei

 

- Abonamente cu valoare redusa (pensionari, elevi, studenti)

- categoria I redus - 297 lei

- categoria a II-a redus – 238 lei

 

Începand din noua stagiune, biletele si abonamentele pentru evenimentele Orchestrelor si Corurilor Radio se vor achizitiona on-line prin reteaua www.bilete.ro (www.bilete.ro). 

Abonamentele de acces cu pret întreg sunt disponibile si pe www.bilete.ro, 

Acestea se pot cumpara de la Casieria Salii Radio si de asemenea sunt disponibile si în oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro, magazinele Germanos si Inmedio semnalizate Bilete.ro.

Abonamentele cu pret redus se pot achizitiona numai de la casa de bilete a Salii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie si a cartii de identitate. 

 

Pentru alte informatii legate de Orchestrele si Corurile Radio va rugam sa consultati site-ul www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.  

 

Accesul la Sala Radio, cu transportul în comun, se poate face cu liniile de tramvai nr. 24 si 44 pana la statia „Radio Romania” – Piata Virgiliu (Str. Berzei la intersectia cu stirbei Voda, în apropierea strazii Berthelot). Puteti de asemenea alege mijloacele de transport care circula în apropiere – Str. Mircea Vulcanescu, Str. Berzei, Str. stirbei Voda, Bul. Eroilor, Calea Plevnei, Bul. Dinicu Golescu - autobuzele 133, 178, 126, 168, 226, 368 etc. 

 


Abonamentele noii stagiuni la Sala Radio se lanseaza la 1 septembrie
Bucharest-Guide.ro
Galerie foto
Recomanda unui prieten
 
STIRI SI EVENIMENTE
Bucharest International Dance & Performance Festival - Editia numarul 12
Cu fiecare ediţie organizată, festivalul îşi propune să cont...
Proiectul Clasic e fantastic. Cum sa ințelegem muzica - stagiunea numarul 8
9 programe, sperăm, interesante stau pe lista stagiunii 2017-2018, ce...
Abonamentele noii stagiuni la Sala Radio se lanseaza la 1 septembrie
Muzica clasica ramane în top și dupa Festivalul „George ...
alte stiri | alte evenimente
ULTIMELE COMENTARII
Primaria Sectorului 5
Bună ziua Iubiti credinciosi,... citeste tot
Club Revenge
vin la Revenge doar pentru atm... citeste tot
Fly Taxi
Buna as dori o informatie cat ... citeste tot
ABBATE
buna. eu ma tund la Abatte 13 ... citeste tot
Clinica Veterinara Armeneasca
am gasit un motan , este grav ... citeste tot
Carti noi 2017
Bucurestiul, un oras mult mai sigur, de cand este securizat cu sisteme de supraveghere.

Parteneri
Bucharest-Guide
ACASA   BOOKMARK   HARTA SITE   CONTACT
logo bucharest-guide.ro
© Bucharest-Guide.ro 2004-2017